Zlot Nimnaros

Halo, panie karczmarzu! Wincyj piwa lej pan!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dahlien
Obrazek

To już najwyższy czas, żebyśmy podyskutowali na poważne temat! W naszej kochanej piaskownicy bawimy się już od długiego czasu, bo minęło ponad 10 miesięcy. Dzięki Halomowi i jego mapce nimnarejczyków wiemy gdzie mieszkamy. To teraz może by się spotkać? :) Wznieść razem kielichy, upiec wspólnie dzika i zjeść ze smakiem słuchając opowieści pod rozgwieżdżonym niebem?
Najważniejsze kwestie to CZAS i MIEJSCE.

CZAS
Skoro dla większości zapewne byłby to większy wyjazd zorganizowany, tj. opcja weekendowa, proponuję spotkanie piątek-niedziela. Gdy trzeba jechać 6godzin ciapongiem to tracimy za dużo czasu ze wspólnej zabawy, a dzięki temu cała jedna doba będzie w pełni dla nas na planszóweczki, ploteczki i pićko :D
Moje propozycje:
  • 20-22 stycznia
  • 17-19 lutego
  • 24-26 lutego
Opcja ostatnia jest o tyle trafna, bo w niedzielę obchodzilibyśmy pełną rocznicę otwarcia wyremontowanego Nimnaros :)

MIEJSCE
Tutaj w mym serduszku toczy się poważna bitwa pomiędzy podejściem ekonomicznym a czysto egoistycznym.
  • Poznań - miejsce pośrodku Polski, gdzie mniej więcej każdy miałby podobną trasę do przebycia.
  • Katowice - i tak chcę tam wrócić na zwiedzanko :D Plus Gliwice blisko, więc można wbić Denowi na chatę, jeśli z jakiegoś powodu powie, że sam się do nas nie pofatyguje.

Wypowiadajcie się w tym temacie kto byłby zainteresowany! Jaki czas i miejsce Wam odpowiada? A może macie własne propozycje? Jak będę wiedzieć ile osób jest chętnych i w jakim mieście się spotkamy ogarnę noclegi :D

Awatar użytkownika
Bubeusz
Dawno nie byłem w Poznaniu, chociaż Den to istotne 20% aktywnych użytkowników.. :P
Poczekam z decyzją, aż Smok się wypowie.
Co do czasu - tak, 26 lutego jest bardzo ważnom datom w kalendarzu Nimnarejskim. Fajnie by było wtedy. I dłużej już jasno.

Awatar użytkownika
Denadareth
Na mnie się nie oglądajcie. Biorąc pod uwagę Pisklaka, aferę z przeprowadzką, moja obecność na jakimkolwiek zlocie jest mocno niepewna. That said... jeśli już miałbym być na jakimś, to tylko i wyłącznie Katowice (może bym mógł wpaść na kilka godzin), a czasowo to im późniejszy termin, tym większe szanse, że będziemy po przeprowadzce więc tym lepiej.
Veni, rescripsi, discessi

Awatar użytkownika
Nada
Tak!
Pizza! <3

Awatar użytkownika
Nada
Póki co pasuje mi wszystko, dostosuje się do Was :D
Pizza! <3

Awatar użytkownika
Pucha
Ja zważywszy na absolutną niemożność wybycia gdziekolwiek rekomendował bym Poznań coby poznać siostry i braci Nimnaros :P Ale bardziej priorytetowo potraktujcie starsze znajomości (co najpewniej zrobili byście i bez tego zalecenia :D) i jeśli pasuje Wam Kato to go Kato

Awatar użytkownika
Dahlien
Skoro nikt nie rusza tematu to ja narzucę własną wolę.

Kto chętny na zlot proszę sobie rezerwować wolne na: 24-26 lutego

Jeszcze słucham propozycji lokalizacji, bo jak nie to znów będę tyranem i samą wskażę miejsce xD

Awatar użytkownika
Heinreich
Mogę zrobić sobie wolne 24-26 lutego. Proponowałbym Poznań, skoro wszystkim wygodnie.

Awatar użytkownika
Dahlien
No logistycznie nawet mi jest lepiej jechać 4h niż 8h. Szczególnie, że w poniedziałek do pracy.

Więc pewnie ten Poznań przeważy.

No i pamiętajcie, że potrzebuje info jakby ktoś się jeszcze zdecydował, bym mogła nocleg zaplanować.

Awatar użytkownika
Nada
<podnosi łapę>
Będę, będę (no ba!) ale planuję wracać jakoś 26.02 koło południa, po południu mam krąg medytacyjny i chcę zdążyć :D
Pizza! <3

Awatar użytkownika
Nada
Ej, a ewentualnie mogę z psem?
Pizza! <3

Awatar użytkownika
Dahlien
To pytanie do właściciela lokalu, który wynajmiemy.

Prosze aktualizacje informacji kto by jechał?

Hein? Bub? Halom? Puszka?

Wstępnie Poznań

Awatar użytkownika
Dahlien
Trochę późno daje znać za co przepraszam, ale z różnych przyczyn nie dam rady zorganizować zlotu. Przede wszystkim braki kadrowe sprawiły, że nie dostanę jednak wolnego

Gomenasai~

Awatar użytkownika
Bubeusz
Spoko, i tak podejrzewam, ze nastroje i liczebność aktywnych użytkowników na forum są póki co średnio sprzyjające zlotom xp

Awatar użytkownika
Nada
Zawsze można się zlecieć jak już będzie ciepło :D
Pizza! <3

Awatar użytkownika
Bubeusz
Do latarni! Myślicie, że Hein się przeprowadził już? I nie ma tam Internetu?

ODPOWIEDZ