Złote Pióro Nimnaros - Październik

Eventy, plebiscyty, nominacje! Zabawa i nagrody, sława i fame!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karv
Zachęcam do nominowania tutaj kandydatów do Złotego Pióra tego miesiąca.

Awatar użytkownika
Dahlien
Nominuję Dena:

- Yvette, słownictwo - Calisha powiedziała tonem, który wskazywał jasno, że nie liczy na jakikolwiek efekt. - Kapłanka powinna zachowywać się i wysławiać w sposób pełen dostojeństwa i taktu. - Spojrzała Varasowi w oczy i delikatnie się uśmiechnęła. - Wtedy, gdy uzna, że należy przeklnąć, to ma to kurewsko lepszy efekt.

Awatar użytkownika
Bubeusz
Wnoszę o tytuł listopadowego Złotego Pióra dla Szarego Psa za jego w punkt masterpiece poezję xD

Awatar użytkownika
Denadareth
Zróbmy listopad miesiącem wierszy!
Nominuję:
Buba za Postaciacho.
Szarego za Dziwne Pary.
Buba Ponętną Anduriankę.
Szarego za Varasa.
Szarego za Puszkę.
Dena za "czy to pierd, czy to kupa, wciąż pracuje jego dupa".
Veni, rescripsi, discessi

Awatar użytkownika
Szary Pies
Znakomita inicjatywa! W pełni popieram!

Jeżeli już można, to chciałbym wyróżnić i oddać głos na "Ponętną Anduriankę" pióra Bubeusza, która pod lekką i przystępną formą skrywa gorzką, a zarazem głęboką i dojrzałą refleksję o fizycznej stronie ludzkiego przemijania oraz, mimo swej zwięzłości, wielowątkowo ukazuje relacje człowieka z własnymi ograniczeniami i śmiertelnością. Wzrusza, bawi, skłania do refleksji, a co najważniejsze, zawiera słowo "lewatywa".

Awatar użytkownika
Denadareth
A ja jeszcze chciałbym nominować i zagłosować na Pentagramy, mój ulubiony wiersz ever i aż się wzruszyłem!
Veni, rescripsi, discessi

ODPOWIEDZ