Urgrim

Jesteś tu nowy? To dział dla Ciebie! Przywitaj się, stwórz postać, poznaj nas i zapytaj o co chcesz.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Urgrim
Cześć wszystkim!
1) Nazywam się Maciej i tak też na mnie mówią znajomi z RL, jednak w internecie dużo częściej występuję pod imieniem Otis.

2) Mój romans z grami RPG rozpoczął się blisko 18 lat temu i do tej pory żar namiętności między nami nie wygasł. Jestem fanem klasycznej fantastyki jak i postapo. Od 14 lat występuję głównie w roli MG (Warhammer i Neuroshima)

3) Jeżeli chodzi o PBF to miałem kilka krótkich przygód z tym rodzajem RPG i wydaje mi się, że całkiem dobrze odnajduję się w tej formie zabawy :)

4) Wsadzam kij w mrowisko i dumnie wołam: "Jesienna Gawęda to najlepsze co spotkało polski fandom RPG"!

5) Co do mojego stylu gry - dużo lepiej się bawię będąc prostym żołdakiem stacjonującym w najodleglejszych zakątkach imperium, niż będąc wybrańcem bogów dzierżącym miecz elektorski.

6) Heroic fantasy i postacie typu "Mary Sue" przyprawiają mnie o torsje.

7) O życiu osobistym opowiem wam pewnie więcej jak już się lepiej poznamy ^^

Po wczorajszym bardzo miłym powitaniu mam nadzieję zagościć tu na dłużej i wnieść trochę "Otisowego" powiewu do waszych historii.

Jeżeli macie jakieś pytania to zapraszam

Awatar użytkownika
Dahlien
Witaj na naszym grajdolłku! :D

Mam nadzieję, że lubisz kotki? :3

Awatar użytkownika
Denadareth
Normalnie w tym miejscu zrobiłbym Rytuał Powitania, ale...
4) Wsadzam kij w mrowisko i dumnie wołam: "Jesienna Gawęda to najlepsze co spotkało polski fandom RPG"!
Chyba zadowolę się Rytuałem Pożarcia.

No, chyba że lubisz kotki.

A tak poważnie to witaj! Mamy nadzieję, że się będziesz dobrze bawił :)
Veni, rescripsi, discessi

Awatar użytkownika
Bubeusz
Otisie, jak to jest być skrybą?

Witamy ciepło i serdecznie, z nadzieją, że znajdziesz tu coś więcej niż tylko "kolejną stronę do pogrania" ;)
Od 14 lat występuję głównie w roli MG (Warhammer i Neuroshima)
Moja przygoda z mistrzowaniem w Neuroshimie to był debiut, wyszło bardziej tragikomicznie niż mrocznie, ale cóż, najważniejsze, że wszyscy się dobrze bawili, prawda? :P
- Chcielibyśmy kupić linę.
- Obawiam się, że ktoś już ją zwinął...
- Nie szkodzi, może być zwinięta.
Jak pamiętasz tego typu kwiatki z własnych sesji to z chęcią poczytam ;)
Jeżeli chodzi o PBF to miałem kilka krótkich przygód z tym rodzajem RPG
Gruzowisko? I? Jakie masz w ogóle przemyślenia dot. tego typu grania? Co jest fajne, co głupie, a co bez sensu, bazując na dotychczasowych doświadczeniach?
5) Co do mojego stylu gry - dużo lepiej się bawię będąc prostym żołdakiem [...]
:desire: :desire: :desire:
6) Heroic fantasy i postacie typu "Mary Sue" przyprawiają mnie o torsje.
:desire: :desire: :desire:

Polubimy się :D

Awatar użytkownika
Urgrim
Niestety z kotkami was rozczaruję, jestem 150% psiarzem :D

Awatar użytkownika
Denadareth
Bub, propozycja usprawnienia forum: zrób w charakterystyce albo rejestracji pole "Kotki są najlepsze TAK/NIE".
To nam oszczędzi potem banowania ludzi, których KP już przyjęliśmy.

Awatar użytkownika
Dahlien
No to Rytuał Pożarcia zostanie niedługo odprawiony xD

Den, połykaj w całości. Okaż litość i nie gryź!

Ja kocham wszystko co ma futerko i nie posiada więcej jak cztery łapki. Bo więcej to już za dużo!

Awatar użytkownika
Denadareth
A w ogóle co to Gruzowisko?

Awatar użytkownika
Pucha
Witaj niskorosły kuzynie! :D Byłem chwilę nieobecny ale może spotkamy się na szlaku zwłaszcza, że właśnie wybieram się do SIrni! :D Robi się zimno a ja wędruję na północ, więc Urgrim może wrócić do chłodniejszych klimatów ;)

ODPOWIEDZ