Szukam ludzi / dołączę do wątku
-
Bubeusz
A co do dzialu - tak, mysle ze dobrze by bylo zrobic to jak Randomka.
-
Denadareth
Na dniach dam Ci znać info co do stworzenia działu.
-
Bubeusz
-
Nada

O ile współgraczom nie będzie przeszkadzało, że odpisuję mniej więcej raz w tygodniu

-
Szary Pies
viewforum.php?f=37
Świetny świat, znakomity Mistrz Gry i w ogóle dobrze się zapowiada, tyle, że cierpimy na, mam nadzieję, przejściowe, chwilowe, braki w graczach.
-
Denadareth
Świat kiepski, MG tragiczny, ale super byłoby Ciebie mieć i rzadkie odpisy absolutnie nie będą problemem.
-
Nada
Cała ja xD
Ale tak, nadal szukam czegoś więcej, poza Prawdziwym pogromcą chaosu (cudne to).

-
Bubeusz
-
Pucha
Bardziej klimaty okołomiejskie/pozamiejskie, mało dialogowe (co jest pewnym przeciwieństwem Puchy

Zaznaczę, że plan na Gaasza jest taki, że nie ma być kompanem, w najlepszym wypadku upierdliwą istotą na którą trzeba uważać i może grać do jednej bramki ale ciężko stwierdzić.
tl;dr: Z Gaaszem drużyny pierścienia nie stworzysz ale chętnie zostanę Gollumem w czyjejś fabułce

-
Denadareth
Nie mówię, że nie chciałbym grać z Gaaszem, ale Sarya raczej stricte na klimaty miejskie i mocno dialogowe, a na pewno z małą ilością rąbaniny.
-
Dahlien

-
Denadareth
Nie masz jakieś postaci dla Saryi?

-
Pucha
Gaasz to też nie jest rąbanka raczej ale tak, rozumiem to rozróżnienie, że wszystkie płaszczyzny i sfery ich potencjalnej interakcji zachodzą na obrzeżach ich stref komfortu i to z zasady było by po prostu dziwne xDDenadareth pisze: ↑30 sty 2023, 10:30Ja już "powoli" tracę nadzieję, że Karv i Jon wrócą, więc Sarya jest (cytując Imoen) "chętna i gotowa". Na wypadek gdyby jednak wrócili nie miałbym nic przeciwko, by wątek miał miejsce parę miesięcy po naszym najbardziej intensywnym Eresmesie w historii Calivanu.
Nie mówię, że nie chciałbym grać z Gaaszem, ale Sarya raczej stricte na klimaty miejskie i mocno dialogowe, a na pewno z małą ilością rąbaniny.
-
Denadareth
-
Elethain
Prawdopodobnie wyprawa w znane-nieznane, a niebezpieczne. Raczej nie będzie niesamowicie długa. Będzie dopasowana do Waszych postaci, ale same ramy sesji oraz jej szczegóły dopracuję jak poznam ekipę z którą będę miał pracować. Potrwa to trochę czasu, gdyż chcę żeby była to kompletna historia, od początku do końca. Nie obiecuję natychmiastowych odpisów 24/7, ale mimo to jestem ciekaw jak sprawdzę się w roli MG.
Sesja prowadzona będzie jako stolik - w ramach uniwersum Nimnaros i w obecnym czasie, ale z dopuszczeniem dowolnych postaci, także tych, które w historii nie są już obecne, albo takich, które utknęły w innych wątkach. Najważniejsze jest dla mnie, żeby dać Wam najlepszą sesję jaką jestem w stanie wyprodukować, bez żadnej bariery wejścia i bez ceny minimalnej.
Szukam trzech lub czterech osób, nie więcej, nie mniej. Postać - dowolna, z dowolnymi talentami. Przyjmuję życzenia odnośnie tego co chcielibyście, żeby pod kątem dalszego rozwoju Waszej postaci się tam wydarzyło - prosiłbym o sygnał na PW gdybyście mieli ochotę na coś konkretnego do napisania. Nie gwarantuję, że zostanie to w 100% wykorzystane, ale obiecuję, że będę to mieć na uwadze planując Waszą sesję.
Aktywności wymagać nie będę, gdyż byłaby to z mojej strony czysta hipokryzja, ale w sytuacji obsuwy miejcie na uwadze, że w razie czego przejmę prowadzenie Waszej postaci na dany moment, żeby historia szła dalej. Wskazany byłby za to kontakt, żebym w razie czego był w stanie Was zapytać co Wasza postać zrobiłaby w danej sytuacji.
No i rezerwuję sobie prawo do nękania Waszych postaci na każdym kroku. :-)
-
Bubeusz

-
Pucha
-
Elethain